Gemeente Utrecht

Mentale Kracht.

Het IPM-team van de gemeente Utrecht adviseert alle bedrijfsonderdelen van de gemeente in de strategische, tactische en praktische inrichting van processen en informatiesystemen. Do Inc. verzorgt al jaren de Top Team Trainingen en Mentale Kracht-workshops aan diverse klantenbegeleiders o.l.v. een performancecoach en een sportpsycholoog.

Gemeente Utrecht

Neem contact op voor vrijblijvend advies:
020 - 23 80 340
info@do-inc.nl

  • MM slash DD slash JJJJ

De vraag

“Kunnen jullie ons team helpen optimaal gebruik te maken van de talenten, vakmatige expertise en DISC-profielen. En ons helpen om de 4 fases van teamontwikkeling -forming, storming, norming en performing – sneller te doorlopen. We willen onze visie, missie formuleren en leren hoe we dit als team uitdragen als adviespartner naar alle stakeholders.”

De uitvoering

We bouwen een traject met een action learning aanpak. We starten met een teamsessie over het waarom van de Top Team Training en analyseren de DISC-profielen van de teamleden en het team. Vervolgens doorloopt het team vier workshops waarin deelnemers alles leren over de fases van teamontwikkeling die zijn gekoppeld aan de mentale vaardigheden: doelen stellen, energiemanagement, concentratie en zelfvertrouwen. Deze koppelen we aan actuele onderwerpen waar het team aan wil werken. Om borging te garanderen gaat het team aan de slag met zelfgekozen acties en een challenge van de Do Inc. coaches.

Het resultaat

Het team presteert op gewenst niveau en is klaar voor de toekomst. Andere teams binnen de gemeente Utrecht vragen naar hun geheim. Waardering van het programma een 9. Juryrapport: praktisch, interactief, veel doen, leuke aanpak, iedereen doet mee en het is écht toepasbaar in het werk.

Meer voorbeelden

HTC/ Arboned

HTC/ Arboned

Motiverende gespreksvoering in de speekkamer....

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?