Jeroen Bosch Ziekenhuis

Positieve Gezondheid.

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) in Den Bosch heeft een strategisch plan ontwikkeld waarin het concept ‘positieve gezondheid’ centraal staat. Een gewaagd doel is daarbij geformuleerd: ‘In 2025 geven de mensen in Den Bosch en omstreken hun gezondheidswelzijn het hoogste cijfer van Nederland.’

 

De realisatie van dit plan betekent grote veranderingen voor alle medewerkers. Sinds 2017 ondersteunen we het JBZ daarbij. Tijdens teamsessies en trainingen maken we de effecten van nieuwe werkwijzen inzichtelijk. Absoluut hoogtepunt: onze leerinterventies tijdens het driedaags “BeLEEF Festival”.

JBZ

Neem contact op voor vrijblijvend advies:
020 - 23 80 340
info@do-inc.nl

  • MM slash DD slash JJJJ

De vraag

Bedenk en ontwikkel verschillende interventies die geschikt zijn voor het festival met als thema ‘gezondheidswelzijn in 2025’. Voorwaarden voor de werkvormen: informatief, inhoudelijk en/of ervarend, hoge fun factor én interessant voor de drie doelgroepen: netwerkpartners, eigen personeel, inwoners van Den Bosch (jong en oud).

De uitvoering

We bouwen verschillende plekken in het theater om tot leerstations. Voor kinderen is er een zorgparcours “Heel Holland Zorgt“ met échte patiënten. In één van de ruimtes is de escaperoom “Fit voor de toekomst” voor 40 spelers tegelijk. Daarnaast faciliteren we workshops mentale kracht, de Frustratiebingo, regiescènes over het consult van de toekomst, JBZ Collegetour en de talkshow JBZ Draait Door.

Het resultaat

Honderden medewerkers, netwerkpartners en burgers bezochten het festival. Onze interventies zorgden ervoor dat men kon beleven wat het strategisch plan van het Jeroen Bosch Ziekenhuis concreet betekent voor het gezondheidswelzijn in 2025.

Meer voorbeelden

HTC/ Arboned

HTC/ Arboned

Motiverende gespreksvoering in de speekkamer....

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?