Trajecten

Leerzame trajecten voor professionals

Voor diverse klanten bouwen en ontwikkelen we trajecten op maat. Vanuit de Do Inc. principes; leren door doen, op en bij de werkvloer, verrassend en speels en skills die aansluiten bij de werkpraktijk. 

Met onze onze opdrachtgevers ontwerpen we een programma dat past bij de professionele rol van de deelnemers, de context en content van hun werk en wat ze zelf graag beter willen doen. 

Voor de volgende rollen hebben we trajecten op maat gemaakt: sales reps, HR- professionals, managers, teamleiders, meewerkend voormannen, coaches, arboartsen, (financieel) adviseurs, wetenschappers, autotechnici, ambtenaren, docenten, verpleegkundigen, accountants en meer.

 

Kick off

Kennismaken met programma. Wat gaan we wanneer doen? En waarom?

Intake

Leren vanuit je eigen profiel en je leerwensen

Coaching

Zelf doen en blijven doen in de praktijk

S-Lab

Skills aanleren voor je praktijk toolbox

M-Lab

Mentale skills aanleren en gebruiken in je werk

Game

Integraal alles nog een keer leren met je leergenoten

Voorbeeld traject:

Incompany Trajecten Stappenplan Do Inc

Deze organisaties leren door doen:

Kverneland logo vierkant
“Mijn grote complimenten!”

“Do Inc. ontwikkelde voor ons een leiderschapstraject voor een groep van 12 leidinggevenden. De belangrijke thema’s: omgaan met veranderingen, feedback geven en ontvangen, eigenaarschap en communicatie aan de hand van Insights Discovery. De afwisseling tussen skills labs, coachingsessies, topsport skills en een eindgame maakte de training tot een prikkelende leerreis. We merken dat onze leidinggevenden sinds de training meer met elkaar praten en moeilijke zaken bespreekbaar maken i.p.v. deze te negeren. Dit vind ik van grote waarde. Het meest recente voorbeeld is dat van een ‘Eerste man’ die zich in een grote groep kwetsbaar durfde op te stellen en zijn gevoel uitte. Echt geweldig wat het effect is van de positieve aandacht en professionaliteit van de Do Inc. tracteurs!”

Suzan van der Meer
HR Manager Kverneland
Rijnstate logo vierkant
“Wat een energie kreeg mijn team van de DoInc. training!”

“Al vanaf de eerste brainstormsessie voelde het goed en vernieuwend en wist ik dat ik een samenwerking wilde. De training die we met een groep collega’s deden was inspirerend en bracht energie. Iedereen deed mee en we leerden van elkaar. Het was een drukke en zware tijd in de zorg. En de training bracht de verbinding die zo goed is om met elkaar te hebben. Anders dan anders, vernieuwend, effectief en op maat is wat in me opkomt als ik aan Do Inc. denk. Dikke aanrader!”

Sigrid Bouma
Hoofd zorgteam Kindergeneeskunde l Kindercentrum Rijnstate
Pantar logo vierkant
“Door de Do Inc. werkwijze wordt een training ook een manier om de verbinding met je medewerkers te vergroten!”

“De interactieve en humorvolle sessies van Do Inc. hielpen om onze medewerkers in de groenvoorziening iets mee te geven over gastvrijheid, zichtbaarheid en houding in de openbare ruimte en daarnaast ook om aandacht te schenken aan wat zij dagelijks meemaken, wat dat met ze doet en hoe ze daar mee kunnen gaan. Het was bijzonder om te zien hoe makkelijk de tracteurs met deze thema’s overweg konden en hoe goed de klik en connectie met onze medewerkers was. De oprechte aandacht, het luisterende oor en de concrete tips waren een schot in de roos!”

Stijn Bos
Project Manager Groen Pantar

Wat kunnen we nog meer voor je doen?